2008 m. gegužės 23 d., penktadienis

Laimingas skausmas

Kaip groja ta daina tai tikrai norisi, kad kažkas saugotų, tikiu, kad ir saugo. Per daug jau čia visko, o lietus lyja, toks šaltas, šaltas niekada nemėgau sušlapti, tada labai būna blogai, aš tik galiu stebėt per langą ir žiūrėti kaip žemė keičia spalvą. Jis turbūt jo nebijo, nes vistiek jam tenka daug laiko praleisti miške ir slėptis po mažytėmis eglutėmis, tuo mes ir skiriamės, ir išviso dar yra daug dalykų kurių niekas nežinojo net ir visi kiti tam kitam pasaulį.
Šaa, jis miega nekelkime jo, nes kaip atsikels nesupras ar išviso viskas yra realybė, ar tik jo žalios fantazijos, kartais pagalvok ir tu ar viskas ką matai yra realu, baisu, žinau. Visą savo prabėgantį gyvenimą gyventi ten kitur turbūt yra ne taip ir lengva.
Kažkas tyliai tipena pro jį, turbūt koks tūkstantis žmonių, bet jie tyliai tipena net pasaulis nieko negirdi.Todėl,kad jie yra, o jo nelabai, jis ten užsimerkęs, ša, ša. Gali jis sapnuoja savo ateinantį gydymo seansą, bet jį pagydyti neįmanoma jis net nenori pasveikti.
Lyja toliau, taip pilkai į žalią namo stogą, lietaus lašams taip skauda, jie krisdami dar būna linksmi, bet kaip nukrenta, tu neįsivaizduoji kaip jiems būna skaudu, bet jie žino, kad jie gyvena trumpai ir ne dėl savęs tai tas ir skausmas tampa kitoks, turbūt toks laimingas skausmas..
Jei bijai pagalvoti apie tai dabar, pagalvok rytoj, visi nori, kad jiems rytoj būtų geriau, bet gali būti kaip tiems kurie dar krenta iš dangaus, jie rytojaus jau nesulauks, ten jau bus kiti šeimos nariai.
Greičiau liaukitės! O tu miegok ilsėkis, neprarask savo spalvos. O šiaip daug, daug darbo kuris atėjo taip tikėtai.

Komentarų nėra: