2009 m. sausio 4 d., sekmadienis

WTF

Zuikis eina nežinia ką mąstydamas ir pamato mešką ant suoliuko sėdinčią kuri jį kviečia, jis gi net žinodamas, kad meška visus tratina, vis tiek pas ją eina, nebijo nieko. Tada meška mirkteli jam savo išmušta akyte ir jie nueina nuoviro aguonų įsišaut. Pradžioje nuleisdami ukolo skysčio truptuką. supranta, kad tai yra per mažai dviems miško gyventojams, bet draugystė nugali ir jie pasidalina. Oplia! Tada meška jau net pradeda matyti savo išmušta akimi ir sako tai gal tu p**k iš čia zuiki! Bet zuikis turėdamas be galo daug jėgų neišsigąsta ir spiria jai į lygsvaros centrą, ji danuodama "a my liubyli" nukrenta ir spjaudo į nepažįstmas visatas. O tada zuikis supranta, kad savo darbelių jis pridarė per daug ir eina pas sraigę, žinodamas, kad jos tėvai jį užmuš.
Štai jos namas, jis lipa į Vingio g. namo aštuntą aukštą. Jo siekis – būti pašalintam iš gyvenimo. Nemokamai šią paslaugą atlieka sraigės tėvai (ypač mama). Kiekviename aukšte jis susitinka ką nors, kas jį paveikia ir galų gale supranta, kad nori būti pašalintas gal jam pavyzdžiui baigėsi "tripimpim" poveikis, tačiau dabar jau turi eiti į aštuntą aukštą kovoti su tuo blogiu, kuris šalina.
Pirmajame aukšte Tadukas nieko nesusitinka, tiesiog pradeda lipti laiptais.
Antrajame aukšte jam jis pamato mėlyną apelsiną, šokantį tango. Ir štai – stebuklas! Trepsi jie ten dviese ir nei vienas nesupranta kur mama laisto gėles. Atsiveikindamas apelsinas duoda jam savo sulčių lašelį kurį zuikis išspjauna ant sienos kurioje jūs visi matotės iš kito pasaulio.
Trečiajame aukšte susitinka Volasą sėdintį ir keikiantį pydarus uodus matyt jam čiuk,čiuk buvo pagalvojo ir net nieko nesakydams lipa toliau.
Ketvirtam aukšte susitinka diedą apsišikėlį ir voverę, norinčią išmušti jam dantukus. Jis juos perkalbina gyventi taikiai, diedą įtikina pradėti praustis ir panašiai ten ką nors ir jie neprisideda kelionėje prie jo.
Penktame aukšte stovi krūva senų radijų. Jos zuikį irgi ko nors išmokys tik dar neaišku ko gal sekso manipuliacijos?
Šeštame aukštesutinka savo praeitį ji sako,kad viskas yra taip kaip yra tu tu ir tu kietasis koteli.Ir pasiunčia jį atgailauti į bažnytėlę.
Bažnyčioje zuikį apšviečia nušvitimas, kad jam tikrai reikia pasišalinti save iš gyvenimo. Ir tada supranta, kad jam reikia susinaikinti pačiam tuoj pat, nes šita nesąmonė tęstis negali.
Vat užsimerkė ir numirė ir kas jam.

p.s dėkui kūrmiui, sraigei :*

Komentarų nėra: